INICI

JULIOL

JULIOL

diumenge, 1 de gener del 2012

FLORS DE ROBA

* Són tres maneres de fer flors amb retalls de tela que ens poden servir per guarnir peces de roba aborrides, fer collarets, o fer-les servir de llaç en regals ... N'hi ha moltes més! però aquesta és la meva humil aportació.




PRIMER TIPUS (AMB TELA GRUIXUDA)

Tallem una rotllana. Cosim tot al voltant amb una puntada d'embastar. Estirem i lliguem el fil. Cosim un botó que ens agradi i ja està!







SEGON TIPUS (AMB TELA PRIMA DE COTÓ)

Tallem una tira llarga. La dobleguem sobre si mateixa pels dos costats (jo l'he planxat per què s'aguantés més fàcilment, és difícil fer la flor i la foto a la vegada!). La recargolem una miqueta i fem una puntada de cosit. Recargolem tota la cua i anem enrollant la cua sobre si mateixa. Hem d'anar fent puntades a la part de sota per tal que no es desmonti. Hi cosim un imperdible i ja està!






TERCER TIPUS (PER TELES ACRÍLIQUES:

Talleu sis cercles. Feu cinc talls tal i com es veu a la fotografia. Escalfeu amb una espelma o un encenedor fins que els pètals agafin forma. Cosiu els cercles un sobre l'altre. Hi podeu posar un botó, una perleta o res. Per mí és un tipus de flor que va molt bé per posar com a guarniment als paquets de regal.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada