INICI

JULIOL

JULIOL

dissabte, 7 de gener de 2012

IOGURTS

MÀQUINES ÚTILS. CAPÍTOL 1
LA IOGURTERA

* Abans de conprar una màquina hem de pensar si realment la farem servir sovint. En el cas de la iogurtera us puc assegurar que jo si que l'he amortitzat. De fet va ser un regal molt encertat de l'Eva...INGREDIENTS

- 1 litre de llet (queden més bons si és fresca i sencera).
- Melmelada de diferents sabors (jo he fet servir dolç de poma, teniu un tutorial al desembre de com fer-lo)
- 1 iogurt natural sense sucre (millor que sigui molt fresc, d'aquells naturals de pot de vidre, per què d'aquesta manera els podeu reutilitzar diverses vegades per fer més iogurts... de totes maneres jo he fet servir un iogurt no gaire fresc i caducat des del dia 1!!!)
- Llet en pols (aquest és el secret per què quedin més forts!!!, si no en poseu quedaran més líquids...)


Posem el iogurt en un pot i hi afegim una mica de llet.Hi afegim una cullerada ben curulla de llet en pols.
Barregem molt bé, afegim la resta de la llet i tornem a barrejar. Ho aboquem als gots. En aquest cas en alguns hi he posat una mica de confitura abans.
Hi posem la tapa a la iogurtera i la deixem encesa unes 12 hores. Si ho feu a les 7 del vespre, a les 7 del matí abans d'anar a treballar es pot desconectar i guardar els iogurts a la nevera.I ja està!!! Per esmorzar amb muesli o trossets de fruita, sols, amb la melmelada, amb sucre, per fer batuts a l'estiu... Aquest iogurts duren perfectament 10 dies a la nevera.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada