* La meva àvia i la meva mare aquesta sopa la feien sovint. Hi ha moltes variants. Així és com la recordo jo.
INGREDIENTS
- Farigola
- Sal
- Oli
- Pa sec
- Aigua
- ou (abans se'n posava si n'hi havia, sinó no!)
Posem a bullir la farigola en abundant aigua uns 10 minuts (l'olla tapada per estalviar energia...).
Un cop bullida la colem i aquí hi ha diferents versions. Hi ha qui posa una altra vegada el suc a l'olla, el sala i hi afegeix l'ou amb cura que no es trenqui. Quan l'ou està fet incorpora l'ou i el suc sobre el pa. El que faig jo és que tiro el suc ben calent sobre el pa torrat i l'ou cru (l'ou es fa només amb l'escalfor del suc de farigola), hi afegeixo la sal i el rajolí d'oli.
I llestos!
Quan la casa és bona i sobren els diners s'hi pot afegir trossets de pernil, formatge, etc...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada