INICI

JULIOL

JULIOL

divendres, 6 de gener del 2012

CREMA DE BRÒQUIL ... molt senzilla ...

* El de la dreta és comprat a una gran superfície. Va embolicat i les "flors" són més dures i estan obertes i seques.
El de l'esquerra és comprat al mercat setmanal de Berga i us asseguro que és molt més fresc i bo!
Us he posat els preus (per unitat) per què compareu.
Conclusió: menys en contades ocasions... la fruita i la verdura no es pot comprar en grans superfícies. Tot el que és fresc (no embasat) surt més car i menys bo. Això si, pots trobar-hi carxofes a l'agost i maduixes al desembre...


Amb un bròquil d'1eur surten tres plats de crema tranquilament.


Sóc conscient que és un plat mooooolt elaborat però us asseguro que queda boníiiissim!


INGREDIENTS

- Bròquil


Netegem, tallem i posem a bullir el bròquil en aigua durant 15 o 20 minuts.


El colem i reservem l'aigua amb la que l'hem bullit.


Passem pel túrmix i hi anem afegint l'aigua que havíem reservat fins que tingui l'espessor desitjada.


I ja tenim el plat llest!! (hi he posat sèsam com a guarniment...)





1 comentari:

  1. Perque la crema agafi consistència, es pot posar formatge KIRI i queda boníssim!!! Jo faig el mateix pero amb carbassó+Kiri i està deliciós!!!

    Elsa

    ResponElimina