INICI

JULIOL

JULIOL

dilluns, 26 de desembre del 2011

PIPES

EN AQUEST CAS PIPES DE CARBASSA...


* El dia que cuinem carbassa en podem aprofitar les pipes. És molt senzill de fer, només cal estar al tanto de treure-les del foc just quan comencen a daurar-se. Jo avui m'he passat i se m'han cremat!!!


Posem les pipes en un colador i després directament sota l'aixeta les anem netejant fins que quedin ben netes.


Les aixuguem amb paper de cuina i després les deixem una estona (mitja horeta?) en un drap de cotó per què vagi absorvint l'excès d'aigua.

Finalment les posem sobre una plata per tal que s'acabin d'assecar (millor deixar-les d'un dia per l'altre).



Les posem al foc baix i anem remenant amb molta paciència fins que quedin d'aquest color. Quan comencen a petar normalment vol dir que ja les podem retirar del foc.




Avui a mi se m'han cremat per què m'he despistat i les he deixat massa estona...





3 comentaris: