INICI

JULIOL

JULIOL

dijous, 8 de desembre del 2011

PATATES AL FORN

* Hi ha moltes maneres de fer patates al forn, així és com m'agraden a mi. Una altra vegada moltes gràcies a la Dolors que ens ha donat patates del seu hort!  

Ingredients
  • Patates (tan se val que siguin una mica velles)
  • Romaní
  • Pebre en gra (normalment negre, avui n'he afetit de vermell i de verd per què en tenia. No m'agrada posar-n'hi de blanc)
  • Un bon raig d'oli
  • Un cul de got d'aigua
El primer que cal fer és netejar molt bé les patates, si tenen molt de fang podeu fer servir un raspallet. Treieu també tots els ulls que tinguin.
Les punxem per tot arreu per què s'amarin bé del gust dels condiments.

Les posem en una font a la qual hi haruem posat paper de plata tal i com es veu a l'imatge. Hi tirem primer l'oli (un bon raig per per sobre de totes les patates), el pebre i el romaní i finalment una miqueta d'aigua.


Tapem tal i com es veu a la foto (el vapor s'escaparà pels costats que queden oberts). I deiexem uns 60 minuts al forn a uns 200º.


I ja està!!! Es poden guardar un parell de dies a la nevera i reescalfar al microones si cal. Són molt bones amb un rajolí d'oli.  




  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada