Anís verd
Ingredients:
Un iogurt natural (l'envàs ens servirà de mida)
2 ous
16g de llevat en pols (o una culleradeta)
1 mida de sucre
1 mida d'oli (jo faig servir oli suau d'oliva, però si voleu que el gust no quedi tan fort feu servir oli de girasol, també és més barat)
3 mides de farina
1 culleradeta d'anís verd (això és optatiu)
Primer barrejem tots els ingredients en un bol. Menys el llevat i la farina que els barrejarem a part (jo m'he oblidat d'afegir el llevat i ho he fet després de la farina!!!)
Afegim la farina a la qual li haurem afegit el llevat PRÈVIAMENT!!! (quin cap...):
Barrejem ben barrejat i hi afegim el condiment que hagim escollit, en aquest cas anís verd.
A mi m'agrada espolsar-hi sucre pel damunt. Queda més gustosa.
Heu de posar-la al forn (que porti 10 minuts encès al màxim) a 200º durant 35 o 40 minuts. S'ha de tornar rossa per sobre. I deixeu-la refredar abans de desenmotllar-la o se us trencarà!
El resultat és una cosa així:
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada