INICI

JULIOL

JULIOL

dimecres, 14 de desembre de 2011

HERBES PER CUINAR

* No hi ha cosa més senzilla que assecar herbes per després fer servir per cuinar. L'època ideal per collir-les és per juny (tampoc no és obligatori fer-ho la nit de Sant Joan!). Conserven perfectament totes les seves propietats ben bé un any.

Aqui us ensenyo el romaní, la farigola i el llorer. El romaní i la farigola es troben perfectament per tot arreu a la muntanya. Intenteu no recollir tot de la mateixa planta, millor que TALLEU de plantes diferents, així no en fem malbé cap. Pel que fa al llorer l'ideal és fer xantatge emocional a algú que en tingui i ens en vulgui donar.

Romaní i farigola:


Romaní, farigola i llorer:


Quan tinguem les branques netes les lliguem amb un cordill (o qualsevol cosa que serveixi per lligar) i les penjem cap per baix en un lloc alt i ventilat (no amb sol directe!).

Les deixem assecar bé. Quan comences a escombrar més del compte és que ja estan prou seques...




Les "matxuquem i refreguem" fins que caiguin totes les fulles que guardarem en pots de vidre.




És tan senzill que fa riure!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada