INICI

JULIOL

JULIOL

divendres, 23 de desembre del 2011

BOMBONS CASOLANS IDEA DE LA YOLANDA

* He fet la recepta bàsica, per la qual només es necessita xocolata. Però podem barrejar la xocolata amb canyella, amb cafè... Posar-hi dins algun fruit sec, galeta esmicolada, licor... fer servir xocolata blanca, negre, amb llet... les possibilitats són infinites!

Si és la primera vegada que en feu i no teniu motllo (aquest li va costar a la Yolanda 6'50eur) podeu fer servir una glaçonera, però llavorns és molt convenient fregar-la amb una mica d'oli de girasol per què després els bombons surtin amb facilitat. Una altra opció es fer petits discs directament sobre un plat i posar-hi fruits secs pel damunt.


Primer cal desfer la xocolata al mircoones o al foc no massa fort, vigilant que no es cremi. Quan la tinguem mig desfeta la treiem del foc, li afegim uns trossos de xocolata sense desfer i remenem enèrgicament fins que se'ns ha fos tota.


Reomplim el motllo fins la meitat i sacsegem per tal que la xocolata quedi llisa i surtin a la superfície les possibles bombolles d'aire.

Posem la xocolata a la nevera uns 10 minuts mentre preparem la xocolata negre amb el mateix procediment que l'anterior.





Afegim la xocolata negre al damunt.


Sacsegem per tal de treure l'aire que queda atrapat dins (aquí es pot veure les bombolles com surten). I deixem reposar a la nevera com a mínim 45 minuts.


Desenmotllem amb molta cura i tatxan!! per ser els primers que faig no està malament, oi?

Ben presentats en una capseta es poden portar com a present aquestes festes. Proveu a posar-hi una ametlla al damunt. Barregeu diferents tipus de motlles.






3 comentaris:

  1. Que xulos!! quina bona pinta!!
    Esther

    ResponElimina
  2. Nenes!!!
    però que macos!!!!
    el pròxim dia que quedem, tinc moltes coses per demanar-te!!!
    Les espelmes m'han encantat. A partir d'ara, aniré guardant restes.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies guapetones! de fet només en vaig fer d'un tipus per què era tard i em feia mandra, però les possibilitats són INFINITES!!!

    ResponElimina