INICI

JULIOL

JULIOL

dissabte, 4 de febrer del 2012

BOSSETA

APROFITANT TEXANS. PART 1

* Us explico com fer una bosseta molt senzilla. Aquesta mateixa manera de fer que una bosseta quedi forrada per dins és pot aplicar a tota mena de bosses, grans i petites.
Si cosiu a mà, per anar bé, us hauríeu de llegir el tutorial d'introducció a la costura que està penjat al gener. Si teniu màquina, cap problema, això ho feu en 5 minuts!


Cal tallar 8 peces.
De texà necessitem una peça de 29x13cm i una altre de 14,50x13cm.
De la roba que posem com a forro interior a més de les peces anteriors ens cal dues peces més de 4x24cm i, en aquest cas, dues rotllanes una més petita que l'altre.
Enganxem les rotllanes on les volem posar. Després les cosim al texà (teniu un tutorial al gener!).
Dobleguem dues vegades i planxem les peces llargues.
Després hem de cosir les peces grans i petites cadascuna amb la que li correspon. Les parts "maques" han de quedar dins.



Quan cosim la tela que ha de fer de forro interior cal que deixem un trosset sense cosir.
Al cosir les dues peces texanes hi hem de posar abans una de les peces llargues que ens servirà de tanca i cosir-la junt amb el texà. Us he marcat amb vermell per on s'ha de cosir.



Després hem de cosir la peça texana amb la vermella, sempre el costat bonic mirant endins... Aquí hi hem de col·locar l'altre peça llarga que ens farà de l'altre costat de tanca, i cosir-la també.

 



Un cop cosides les peces llargues només ens quedara un forat que també haurem de cosir.


Ja ho tenim tot cosit! ara només cal girar tota la peça al revés treient amb molta cura tota la tela a través del forat que hem deixat abans.





Un cop girada la peça s'ha de cosir el petit forat que queda ocult a l'interior. A les tires per lligar hi he fet el mateix punt que a les rodonetes de guarniment.

2 comentaris:

  1. M'encanta!!!
    Com mola aquesta bossa!!!
    Ja miraré quins pantalons tecsans vells trobo per l'armari i a crear!!!!

    ResponElimina
  2. ei! vigila't la bossa per l'esmorzar...

    ResponElimina