INICI

JULIOL

JULIOL

divendres, 17 de febrer de 2012

COM APROFITAR EL PA SEC ...

* Ni parlar-ne de comprar farina de galeta! ens ho triturem a casa i llestos, i si volem hi podem barrejar julivert i all. Però per quan tenim 2 quilos de farina de galeta en stock... aquí teniu dues receptes:


FLAM DE PA SEC


INGREDIENTS

Els bàsics:
Pa sec i dur com una pedra...
Ous
Llet
Tonyina
Pebre (i sal?)

Els optatius:
Olives (millor verdes)
Qualsevol verdura (millor que estigui cuita)

Posem el pa en remull amb la llet una estoneta.


Escorrem bé el pa amb les mans per treure-li l'excés de llet i l'esmicolem tot el que puguem.
Hi afegim la resta d'ingredients i barrejem bé.


Ho posem tot en uns motllos que ens agradin (millor passar-hi primer una mica de greix per què després es puguin buidar millor, mantega, margarina, oli...) i al bany maria (dins una safata amb aigua) tot al forn a uns 180º un mínim de 30 minuts.


Quan estigui una mica fred ja ho podem treure i llestos!!




 
TRUITA DE PA


INGREDIENTS

Pa sec
Ous
All
Pebre
Estragó
Oli

Posem els alls a fregir-se una mica en oli i hi afegim el pa tallat a daus.


Deixem que es faci una miqueta i després fem com una truita normal. Hi afegim l'ou batut amb el pebre i l'estragó.



Ai que difícil!!!! Això és autèntic Fast Food!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada